Cara Memasang Troli Custom PayPal API

Untuk menjual produk dan perkhidmatan di laman web anda, anda memerlukan gerbang pembayaran, yang memungkinkan anda memproses pembayaran pelanggan. Untuk menyiapkan gerbang pembayaran, Anda memerlukan akun pedagang untuk perniagaan anda, seperti PayPal API Custom Cart. Tidak ada kos untuk menyiapkan troli PayPal. PayPal hanya mengenakan caj kepada anda apabila transaksi dibuat menggunakan troli. Pada masa penerbitan, bayaran PayPal adalah 2.9% dari jumlah kos transaksi ditambah $ 30 tambahan untuk setiap transaksi.

1

Log masuk ke akaun PayPal anda. Klik tab "Perkhidmatan Pedagang".

2

Klik butang "Beli Sekarang" atau "Tambah Ke Troli", bergantung pada pilihan peribadi. Sekiranya anda menjual banyak produk di laman web anda, butang terakhir disyorkan.

3

Sesuaikan butang anda dengan menambahkan nama produk, harga, cukai dan kos penghantaran / pengendalian. Setelah selesai, klik "Buat Butang."

4

Salin kod HTML untuk butang. Untuk melakukan ini, sorot kod dengan tetikus anda. Klik kanan kod yang diserlahkan. Pilih "Salin."

5

Log masuk ke Panel Kawalan laman web anda. Klik "Direktori Fail" untuk mengakses fail halaman.

6

Klik "Muat Naik" untuk memuat naik gambar produk dari cakera keras komputer anda ke pelayan hosting Web anda. Tuliskan nama fail setiap gambar yang dimuat naik. Contohnya, "yourpicture1.jpg."

7

Kembali ke tetingkap "Direktori Fail".

8

Klik halaman yang mengandungi produk yang anda jual. Klik "Edit" untuk melancarkan editor HTML halaman.

9

Pastikan terdapat gambar produk anda, keterangan produk dan harga yang termasuk dalam editor HTML. Untuk memasukkan gambar produk, masukkan kod HTML berikut. Ganti pautan gambar generik dengan nama fail gambar sebenar anda. Gantikan keterangan produk dan harga dengan yang anda sendiri.

Beg Tangan Pereka $ 19.99

10

Tampal kod HTML untuk butang PayPal di bawah kod produk anda. Untuk menampal kod, klik kanan di dalam kotak penyunting HTML. Pilih "Tampal."

11

Klik "Simpan" untuk menyimpan perubahan ke laman Web anda. Klik "Terbitkan" (jika ada) untuk menerbitkan perubahan anda secara langsung di Internet.

12

Ulangi langkah di atas untuk setiap produk yang anda jual di laman web anda.