Di mana saya boleh mengiklankan perniagaan rujukan kontraktor saya?

Syarikat rujukan kontraktor sepadan dengan kontraktor pembaikan dan pembaikan rumah dengan pemilik rumah yang memerlukan bantuan pengubahsuaian rumah. Sama ada perniagaan rujukan bersifat tempatan, berbilang negeri atau nasional, matlamat pengiklanannya sama - menjangkau seberapa banyak orang yang memiliki kediaman atau harta sewa. Sebilangan besar pemilik harta tanah dapat dihubungi melalui penggunaan sejumlah sumber iklan yang boleh dipercayai secara konsisten.

Rancangan Rumah dan Taman tempatan

Pertunjukan rumah dan kebun menawarkan banyak peluang untuk mendedahkan mereka yang memerlukan kontraktor umum atau khusus kepada perniagaan rujukan kontraktor anda. Iklan di pertunjukan rumah dan taman dapat terjadi melalui gerai, penajaan atau gabungan keduanya. Sebuah gerai membolehkan anda menjawab soalan dari bakal pelanggan, memberikan mereka bahan mengenai perkhidmatan perniagaan anda dan menerangkan bagaimana anda memenuhi syarat kontraktor. Penajaan biasanya memerlukan pembelian iklan di program pertunjukan rumah dan kebun - kebanyakan rancangan memberikan tahap penyertaan untuk penajaan yang mungkin juga merangkumi penyebutan syarikat anda semasa iklan radio atau di papan iklan.

Penerbitan Pengguna

Surat khabar, majalah rumah dan taman tempatan dan laman web perniagaan tempatan menjual ruang iklan kepada perniagaan rujukan kontraktor. Iklan cetak yang konsisten menjadikan nama perniagaan anda di hadapan pembaca untuk jangka masa panjang - pembaca biasanya menyimpan penerbitan mingguan atau bulanan sebagai rujukan sehingga terbitan seterusnya tiba. Tempatkan iklan dalam penerbitan yang mempunyai kolom atau bahagian pembaikan rumah atau pembentukan semula rumah untuk menarik perhatian khalayak yang tepat. Penulis kakitangan dan penulis ciri bebas mungkin berminat untuk menulis artikel mengenai perniagaan rujukan anda jika mereka menerima siaran akhbar yang menarik tentang syarikat dan apa yang ditawarkannya kepada pengguna - artikel ciri di surat khabar dan majalah mengiklankan perniagaan secara percuma.

Iklan Radio dan Televisyen

Meletakkan iklan radio yang ditulis dengan baik pada waktu pendengaran puncak memberikan penonton yang menarik untuk mengiklankan perniagaan rujukan kontraktor. Waktu puncak biasanya berlaku ketika pendengar memandu ke dan dari tempat kerja atau menuju makan tengah hari. Berunding dengan stesen radio untuk nada sebenar dari disk joki adalah pendekatan lain untuk iklan radio yang patut diperhatikan. Membeli iklan televisyen atau radio yang dijalankan semasa pembaikan rumah dan program kontraktor meletakkan perniagaan rujukan anda di hadapan calon pelanggan. Memilih rancangan radio atau televisyen yang menarik perhatian sebilangan besar pemilik rumah adalah pilihan lain - jam berita tempatan atau rancangan radio nasional yang popular menarik banyak penonton dan pendengar.

Menaja Organisasi Amal

Menaja organisasi amal menghubungkan perniagaan rujukan kontraktor dengan masyarakat setempat dan konsep kebolehpercayaan dan kredibiliti. Penajaan biasanya merangkumi permintaan untuk beberapa tahap sokongan kewangan dan peluang untuk disenaraikan atau disebut sebagai penyokong semasa iklan radio, televisyen, cetak dan Internet badan amal itu. Acara penggalangan dana untuk badan amal itu juga menawarkan kesempatan pengiklanan lebih lanjut dalam program acara dan kesempatan untuk bertemu calon pelanggan secara langsung.