Cara Mengiklankan Tanah Anda untuk Memburu

Terdapat beberapa kaedah yang tersedia untuk mengiklankan tanah pemburuan anda kepada pemburu. Dari iklan cetak hingga pos Internet, mengiklankan tanah perburuan anda tidak semestinya mahal atau memakan masa. Dengan mempertimbangkan pilihan anda dengan teliti dan melakukan penyelidikan, anda dapat menjangkau khalayak sasaran anda tanpa menghabiskan banyak wang untuk berjaya memasarkan tanah pemburuan anda untuk disewa atau dijual.

1

Beritahu rakan dan keluarga anda yang sedang mempertimbangkan untuk menyewakan tanah anda untuk diburu. Dari mulut ke mulut selalu menjadi kaedah terbaik untuk beriklan dengan sedikit atau tanpa perbelanjaan.

2

Beriklan di majalah berburu. Ini boleh menjadi kaedah yang berkesan, tetapi mungkin mahal dan memerlukan banyak masa untuk diselesaikan. Majalah berburu yang popular termasuk "Game & Fish," "Buckmasters," dan "Field and Stream."

3

Kirimkan tanda di iklan tanah anda "Memburu tanah untuk disewa." Pastikan anda memasukkan nombor telefon agar pemburu dapat menghubungi anda.

4

Lawati forum pemburuan Internet dan hantarkan maklumat mengenai tanah berburu anda untuk disewa. Sebilangan besar forum akan membolehkan ahli menghantar secara percuma. Pastikan anda membaca semua syarat perkhidmatan sebelum menghantar untuk memastikan iklan anda mengikut garis panduan mereka.

5

Beli iklan di laman web tanah berburu. Berbanding dengan iklan cetak, laman web ini biasanya menjimatkan. Laman web Actively Hunting akan mengiklankan tanah perburuan anda selama dua bulan dengan harga $ 29.95. Anda berpeluang menjangkau banyak calon pelanggan dalam jangka waktu yang singkat. Pengguna aktif mungkin bertindak balas terhadap iklan yang diletakkan dalam beberapa jam.