Cara Mengasingkan Pencetak MP210 Canon

Peranti PIXMA all-in-one Canon menggabungkan output yang dicetak dan disalin dengan input yang diimbas, menjadikannya tambahan berguna untuk persekitaran kerja pejabat anda. Canon PIXMA MP210 Photo All-in-One hampir tidak mempunyai bahagian yang boleh digunakan oleh pengguna. Sebenarnya, jika anda cuba membongkar dengan harapan dapat menggantikan kecerdasan DIY untuk perkhidmatan jaminan, anda boleh membatalkan jaminan anda. Walau bagaimanapun, anda boleh mengeluarkan bahagian yang anda pasang untuk meletakkan MP210 anda dalam perkhidmatan semasa pertama kali mengeluarkannya dari kotak.

1

Angkat Unit Pengimbasan yang menutupi pencetak. Tarik ke bawah Sokongan Unit Pengimbasan di sebelah kanan Unit Pengimbasan sehingga ia menyokong penutupnya. Ini mencetuskan unit untuk menggerakkan FINE Cartridge Holder ke bahagian kiri bahagian dalam.

2

Tekan ke bawah pada Color FINE Cartridge di slot kanan pada Cartridge Holder. Tanggalkan kartrij. Tekan ke bawah dan keluarkan Black FINE Cartridge di slot kiri. Jauhkan jari anda dari muncung kepala cetak di bahagian bawah kartrij dan kenalan elektrik di permukaan belakangnya. Kitar semula kartrij jika kosong.

3

Angkat Unit Pengimbasan sehingga Sokongan Unit Pengimbasan kembali ke kedudukan rehatnya. Tutup Unit Imbasan dengan berhati-hati dan perlahan.

4

Matikan MP201 dengan butang "ON / OFF" di sebelah kiri bacaan LED di bahagian atas kelompok kawalan di sebelah kanan bahagian atas pencetak. Butang ini berfungsi sebagai lampu Kuasa pencetak. Apabila lampu padam, anda telah mematikan pencetak.

5

Cabut kabel kuasa dari soket elektrik. Cabut hujung yang lain dari bahagian belakang pencetak.

6

Tanggalkan kabel USB dari port di bahagian belakang MP210. Cabut kabel dari komputer anda.