Cara Memasarkan Item Gabungan Tiket Besar

Beribu-ribu produk dijual dalam talian melalui ahli gabungan atau pegawai jualan yang ditugaskan. Harga bermula dari ebook yang boleh dimuat turun yang dijual dengan harga beberapa dolar hingga seminar yang dijual dengan harga ribuan dolar. Produk fizikal seperti televisyen definisi tinggi, perhiasan berlian, jam tangan halus dan juga gril barbeku kelas atas juga menjual melalui program afiliasi. Komisen berkisar antara kurang dari 10 peratus hingga lebih dari 50 peratus. Pemasaran yang bijak adalah kunci untuk menghasilkan wang dengan item afiliasi tiket besar.

Pilih Produk Anda

Pilih produk yang anda kenali, atau yang ingin anda pelajari, dan program afiliasi yang mapan dengan rekod prestasi yang terbukti. Dengan produk fizikal dari pengeluar jenama nama yang dijual dari kedai dalam talian yang dihormati, pelanggan berasa selamat dalam membuat pesanan. Periksa ulasan produk di laman web kedai dalam talian. Harus ada sebilangan besar ulasan positif. Produk digital, seminar atau perkhidmatan bimbingan memerlukan penyedia produk mempunyai reputasi yang kukuh untuk meyakinkan pelanggan untuk membeli. Lakukan carian menggunakan nama produk + penipuan atau + aduan dan nama penyedia + penipuan atau + aduan.

Teliti Niche

Anda tidak dapat memasarkan dengan berkesan sehingga anda mengetahui pasaran sasaran anda. Item tiket besar memerlukan pelanggan dengan pendapatan budi bicara dan kredit yang besar. Namun, ada pelanggan yang berminat untuk meningkatkan pendapatan melalui pelaburan, pemasaran Internet, perdagangan forex dan kaedah lain yang menjanjikan pulangan yang cepat. Pelanggan ini mungkin tidak mempunyai pendapatan tetapi mempunyai kredit untuk melayani minat anda.

Buat Kehadiran Dalam Talian

Buat kehadiran dalam talian melalui laman web, blog dan akaun media sosial. Tulis kandungan yang menjadikan anda sebagai pakar dalam bidang ini Contohnya, jika anda memutuskan untuk menjual peralatan fotografi yang mahal, blog anda dapat meninjau kamera dan aksesori yang berbeza. Sekiranya produk gabungan anda adalah seminar yang menunjukkan kepada orang bagaimana menjana wang, blog anda akan menunjukkan kepada pengunjung mengapa mereka memerlukan seminar tersebut untuk berjaya. Jual penyelesaian untuk masalah pelanggan. Tekankan faedah kepada pelanggan, bukan atribut produk. Produk ini membantu pelanggan memperoleh wang - itulah sifatnya. Manfaatnya adalah keselamatan kewangan, gaya hidup yang lebih hebat dan lebih banyak masa untuk menghabiskan hobi.

Dorong Lalu Lintas ke Laman Web Anda

Uji kaedah pengiklanan yang berbeza, seperti penempatan sepanduk di laman web, AdSense dan cetak. Iklan televisyen mahal tetapi boleh berkesan. Telefon dan surat terus adalah dua kaedah lain untuk menarik minat bakal pelanggan. Surat terus boleh disusun mengikut poskod untuk kejiranan kelas atas. Iklan harus menyalurkan calon pelanggan ke laman web anda, bukan ke laman web produk. Jika tidak, anda tidak akan mendapat komisen gabungan.