Mempamerkan Idea Reka Bentuk Booth

Pengguna disekat dengan mesej jenama setiap hari, dan pameran pameran perdagangan yang dikunjungi hanya meningkatkan pengalaman. Untuk melibatkan bakal pelanggan, bilik individu anda perlu menjadikan produk atau perkhidmatannya menonjol dengan cara yang mendorong para hadirin untuk datang melihat apa yang anda tawarkan. Anda kemudian berpeluang mengubah pengguna ini menjadi pelanggan untuk perniagaan kecil anda.

Perkara yang Perlu Dipertimbangkan terlebih dahulu

Sebelum berpartisipasi dengan stan pameran di pameran perdagangan, pertimbangkan rata-rata kehadiran, ukuran ruang gerai, larangan penjualan di lantai pameran, ketersediaan meja, dan apakah linen meja, papan tanda gerai dan perkhidmatan elektrik dan telefon akan disediakan untuk gerai anda. Teliti sama ada lokasi pertunjukan secara demografi adalah lokasi yang kuat untuk produk anda. Periksa lokasi gerai anda pada peta tata letak untuk memastikan anda mempunyai akses ke semua outlet elektrik dan kabel yang anda perlukan untuk mengoperasikan lampu aksen, televisyen, komputer, pemain DVD, daftar tunai, terminal kad kredit, atau mesin lain yang disertakan dalam paparan anda. .

Galakkan Interaksi Pelawat

Sertakan demonstrasi berjadual, paparan pertunjukan interaktif atau undian ke ruang pameran anda. Menggambarkan dengan jelas bagaimana produk berfungsi dan cara ia mempengaruhi kehidupan calon pelanggan membantu mewujudkan kesedaran dan penjualan jenama. Pembentangan juga menarik perhatian dengan memberi peluang kepada peserta untuk menyentuh, mencium, mendengar dan membandingkan produk anda dengan produk serupa yang ditawarkan oleh pesaing. Mengintegrasikan teknologi baru ke dalam bilik pameran sebagai cara untuk memaparkan katalog produk dalam talian juga menjadikan pengunjung dapat melihat semua barang yang ditawarkan syarikat anda yang tidak siap, membuat pesanan dengan mudah atau memerhatikan bagaimana fungsi barang dagangan tambahan.Mengadakan semacam undian atau cabutan hadiah atau pertandingan adalah cara yang ampuh untuk mendorong orang untuk berpeluang memenangi barangan promosi dan syarikat anda mengumpulkan maklumat hubungan dari pengunjung gerai pameran untuk peluang pemasaran di masa hadapan.

Jadikan Nama Syarikat Anda Terhebat

Letakkan nama syarikat anda di bahagian tajuk bilik pameran anda, serta logo syarikat anda. Penjenamaan adalah bahagian penting dalam pemasaran pameran dagang dan konsistensi adalah kunci untuk menarik tetamu masuk ke gerai anda. Menampilkan alamat laman web anda di dalam paparan serta semua literatur pemasaran dan promosi. Selagi nama syarikat, penjenamaan dan alamat laman web anda padu dan mudah dihubungkan dengan barisan produk anda, bakal pelanggan akan mengingatnya dengan mudah dan dapat mengakses maklumat syarikat anda dari mana sahaja, kapan saja untuk mengetahui lebih lanjut.

Paparan Pameran Tersuai

Terdapat syarikat yang didedikasikan untuk menyesuaikan paparan bilik pameran untuk memenuhi anggaran individu, berdasarkan trend semasa, dari mana paparan dapat disewa atau dibeli. Pilihan modular memungkinkan penyesuaian maksimum sehingga bilik dapat diubah dari pertunjukan ke pertunjukan. Paparan pop timbul membuat persembahan berimpak tinggi yang berfungsi dengan baik untuk pemasangan satu orang. Pilihan meja terdapat dalam berbagai ukuran untuk memanfaatkan ruang gerai dengan bijak. Banner berdiri dalam ketinggian yang boleh disesuaikan dan boleh dicetak untuk menonjolkan logo syarikat, pernyataan misi atau ciri produk terlaris.