Cara Memperolehi AAA

AAA adalah syarikat terkenal yang bekerjasama dengan segalanya dari kereta hingga pemasaran perniagaan. Orang memilih untuk mendapatkan persetujuan AAA untuk harta benda, tempat penginapan, restoran, perkhemahan dan tarikan-tarikan tertentu. Setelah melalui proses yang betul, anda boleh mendapat persetujuan dan menikmati faedah program ini. Pendirian anda akan mendapat pemasaran positif yang tidak akan diperoleh sekiranya anda kehilangan peluang seperti ini.

1

Dapatkan permohonan penilaian dari AAA, sama ada dalam talian atau secara peribadi. Terdapat aplikasi yang berbeza untuk penginapan, restoran, tarikan dan perkhemahan. Pilih yang sesuai dengan keperluan anda dan isilah. Pastikan anda mengkaji syarat minimum untuk jenis pertubuhan khusus anda. Penginapan mempunyai senarai 33 syarat. Terdapat 13 syarat untuk restoran dan 17 untuk perkhemahan. AAA menghendaki bahawa tarikan mempunyai daya tarikan yang meluas, harga dan kemasukan yang ditetapkan dan lebih daripada 12 jam biasa yang dijadualkan setiap minggu. Ia tidak akan dinilai sehingga dibuka selama setahun. Organisasi melihat perkara seperti lokasi, kebersihan dan penyelenggaraan keseluruhan.

2

Serahkan permohonan penilaian anda yang lengkap ke AAA. Dalam kebanyakan kes, mereka akan bertindak balas dalam masa 5 hari. AAA menjamin bahawa semua pemohon akan menerima semakan yang wajar terhadap permohonan mereka, walaupun tidak semua diterima. Bayaran permohonan hendaklah diserahkan pada masa ini. $ 150 yang tidak dikembalikan dinilai jika ini adalah kali pertama anda memohon atau $ 300 jika anda telah memohon dan ditolak atau dipisahkan dengan AAA.

3

Minta AAA menilai restoran tempat penginapan anda, atau perkhemahan dalam setahun dan tarikan dalam satu hingga dua tahun. Penubuhan anda akan diberi penarafan 1 hingga 5 berlian, kecuali perkemahan yang dinilai pada tahap 1 hingga 3. Sekiranya anda tidak mendapat kelulusan, anda akan dianggap tidak layak dan tidak akan dipertimbangkan untuk dinilai.

4

Saksikan pertubuhan anda mengambil faedah apabila diluluskan oleh AAA. AAA menyatakan bahawa tempat yang diluluskan disenaraikan dalam bentuk cetak sebagai diluluskan oleh AAA dan akan dibentangkan dalam Buku Jelajah dalam talian atau Buku Perkhemahan mereka, yang merupakan cara terbaik untuk menjadikan perniagaan anda di luar sana dapat dilihat. Setelah mendapat persetujuan AAA, memberi jaminan kepada pengguna bahawa syarikat-syarikat tersebut telah menjalani pemeriksaan dan penilaian menyeluruh, serta disokong oleh nama yang terkenal. Ini menambahkan kredibiliti perniagaan anda. Bayaran tertentu dikenakan untuk diterbitkan di majalah mereka, bergantung pada ukuran iklan yang anda pilih dan negeri mana anda berada. Bayaran tahunan juga dinilai. Bayaran penginapan berbeza mengikut jumlah unit, bayaran restoran berbeza-beza dan perkhemahan mempunyai yuran standard $ 300, premium $ 500 dan bayaran sementara $ 20.