Cara Membuka Akaun Surat Balasan Perniagaan Luar Bandar

Anda boleh menyediakan akaun surat balasan perniagaan untuk meneruskan ke mana sahaja. Ini bermaksud anda boleh membuatnya dari pejabat pos berdekatan, dan menghantar surat balasan ke mana-mana destinasi domestik yang anda inginkan. Prosesnya dilakukan di pejabat pos tempatan, dan anda akan mendapat bantuan pekerja pos untuk mengisi borang. Setelah anda melengkapkan maklumat peribadi dan perniagaan, pekerja akan menanyakan jenis izin balasan yang anda cari, dan di mana anda mahu surat dihantar. Anda boleh meminta satu atau beberapa lokasi, sama ada di bandar atau di luar bandar.

1

Muat turun Borang PS 3615 dari laman web Perkhidmatan Pos AS. Bawa borang ke pejabat pos berhampiran. Bawa dua bentuk pengenalan diri; seseorang mesti mempunyai gambar anda.

2

Isi bahagian A borang di tingkap pekerja pos. Ini termasuk maklumat peribadi dan syarikat. Tuliskan nombor berkenaan (contohnya nombor pasport atau nombor lesen) di bahagian 8a dan 8b. Pekerja mungkin ingin melihat dan mengesahkan nombor tersebut.

3

Bantu pekerja melengkapkan Bahagian B. Ini termasuk sama ada anda hanya akan mempunyai surat Kelas Pertama, atau sama ada anda ingin menerima bungkusan, dan maklumat serupa. Pekerja boleh membantu anda dengan soalan, dan memberikan maklumat yang diperlukan semasa anda bekerja melalui borang. Terdapat bayaran $ 190 standard untuk membuat akaun. Untuk keperluan bervolume tinggi (lebih dari 890 keping diterima setiap tahun) ada bayaran lain $ 605. Untuk jumlah yang sangat tinggi (melebihi 43,000 keping), ada kos pemprosesan selanjutnya sebanyak $ 1,980 untuk setiap suku tahun ini.

4

Nyatakan lokasi (poskod, bandar dan negeri) pejabat pos tempat anda ingin surat balasan diadakan. Di situlah anda akan mendapatkannya. Pekerja kemudian akan memfailkan borang dan membuat akaun dengan Perkhidmatan Pos bagi pihak anda.