Cara Menjalankan Aplikasi pada Waktu Berjadual pada iPhone

Ketika menjalankan perniagaan, mengotomatisasi tugas dan fungsi tertentu dapat membantu anda menjadi lebih cekap dan menyelesaikannya dengan lebih baik. Sekiranya anda ingin meningkatkan automasi ke tahap yang baru, anda boleh memasang aplikasi pada iPhone jailbroken anda untuk melancarkan aplikasi pada waktu yang ditentukan. Melancarkan aplikasi secara automatik dapat membantu mengingatkan anda tentang tugas yang perlu anda selesaikan tanpa menetapkan penggera yang mudah anda abaikan.

1

Lancarkan aplikasi "Cydia" pada iPhone anda yang telah di-jailbreak. Ini adalah gedung aplikasi untuk iPhone jailbreak yang dipasang secara automatik pada peranti anda semasa proses jailbreak.

2

Buka bahagian "Cari" dan ketik "iScheduler" ke dalam kotak carian. Ketuk butang "Cari" untuk memulakan pencarian aplikasi.

3

Ketuk senarai "iScheduler" dalam hasil carian untuk membuka halaman perincian aplikasi. Ketuk "Pasang" untuk memuat turun dan memasang iScheduler ke iPhone anda.

4

Ketik pilihan "Restart Springboard" apabila ia muncul. Ini menghidupkan semula skrin utama iPhone anda sehingga iScheduler dapat berfungsi dengan baik.

5

Lancarkan aplikasi "iScheduler". Ketuk butang "+" untuk menambahkan acara baru dan kemudian ketuk "AKTIF" untuk mengaktifkan acara.

6

Tetapkan waktu yang anda mahukan aplikasi anda dilancarkan secara automatik menggunakan tetapan yang disediakan. Ketuk pilihan "Perkhidmatan" dan kemudian ketuk aplikasi untuk memilih aplikasi mana yang ingin anda lancarkan pada waktu yang anda tentukan. Acara akan menyelamatkan dirinya secara automatik, dan anda boleh menekan butang "Laman Utama" untuk kembali ke skrin utama. Aplikasi akan dilancarkan pada masa yang anda pilih.