Petua Membuka Restoran Makan

Restoran makan adalah ikon Amerika dengan sejarah yang bermula pada tahun 1800-an, ketika seorang pengusaha Rhode Island yang berusia 17 tahun mula menjual sandwic dan kopinya yang popular dari gerabak kuda yang ditukarkan yang diparkir di luar pejabat surat khabar,. Hari-hari ini, restoran makan biasanya dianggap sebagai restoran kasual yang selesa yang menyediakan makanan gaya rumah yang sederhana. Banyak pengunjung yang berjaya menyimpang dari formula itu, tetapi apa yang mempunyai kesamaan dengan kebanyakan restoran adalah pemilik perniagaan yang meminati orang dan makanan. Dengan mengikuti beberapa petua yang diuji masa, anda akan dapat membuka restoran makan anda dengan yakin.

Kemas kini Menu Tradisional

Sebilangan besar pengunjung restoran akan mengharapkan kentang goreng, meatloaf, burger besar, dan pinggan sarapan pagi yang cerah, tetapi tidak ada yang salah dengan mengemas kini menu untuk mencerminkan selera yang lebih sihat ketika membuka restoran. National Restaurant Association melaporkan bahawa 73 peratus orang dewasa pada tahun 2010 mengatakan bahawa mereka cuba makan lebih sihat ketika menjamu selera daripada dua tahun sebelumnya. Satu restoran di Boston berjaya memperkenalkan roti tahu dan keju kambing dan salad bayam, misalnya. Ini merangkumi sumber makanan. Menurut National Restaurant Association, 57 peratus orang dewasa pada tahun 2010 mengatakan bahawa mereka lebih cenderung untuk makan di tempat-tempat yang menggunakan makanan atau makanan yang ditanam secara tempatan dengan cara yang mampan. Pertimbangkan untuk menggunakan telur dari ayam tanpa sangkar untuk perebutan sarapan dan biji kopi organik.

Rangkaian

Terlibat dengan masyarakat luar. Pengunjung mempunyai tradisi budaya masyarakat dan keramahan, jadi manfaatkan warisan itu dan taja pasukan sukan belia tempatan atau rancangkan makan malam pembukaan yang mengarahkan sebahagian dari hasil amal. Hampir 60 peratus orang dewasa dalam laporan National Restaurant Association 2010 mengatakan bahawa mereka lebih cenderung untuk melindungi restoran yang berfikiran masyarakat.

Galakkan Bersosial

Makan malam terkenal sebagai tempat berkumpul tempatan untuk secawan kopi yang diisi semula tanpa henti, gosip ramah dan olok-olok mudah. Reka tempat duduk dalam kumpulan perbualan untuk memudahkan bersosial. Bar panjang dengan banyak bangku, bilik yang dalam, selesa dan permulaan perbualan, seperti jukebox, trek kereta api mini yang melingkari dinding atau karya seni lucu, semuanya menjadikan persahabatan yang menyenangkan. Menurut Persatuan Restoran Nasional, 78 peratus orang dewasa pada tahun 2010 mengatakan mereka tidak sabar untuk makan sebagai peluang untuk bersosial.

Cari Mentor

Gaebler.com mengesyorkan agar orang yang berminat untuk membuka kedai makan mencari mentor untuk menjawab soalan, memberikan petua tambahan dan mencadangkan sumber daya untuk usaha yang berjaya. Persaingan di bandar anda tidak mungkin menjadi sumber yang baik, tetapi pertimbangkan untuk memandu ke luar bandar dan berhenti di kedai makan yang berlainan di sepanjang jalan. Berbual dengan pekerja, dan minta berjumpa dengan pemilik apabila anda menemui tempat yang anda sukai.