Bagaimana Memadam pada Craigslist & Kemudian Repost?

Anda tidak kehilangan kawalan terhadap siaran anda di Craigslist setelah disiarkan secara langsung di laman web ini. Anda boleh mengedit siaran jika anda ingin memasukkan lebih banyak atau kurang maklumat daripada yang anda mulakan. Anda juga boleh memilih untuk menghapus catatan anda pada bila-bila masa. Sekiranya anda memadamkan siaran anda sebelum berusia dua hari, anda mempunyai pilihan untuk hanya membatalkan penghapusannya untuk meletakkannya kembali di laman web. Sekiranya siaran anda lebih tua dari itu, bagaimanapun, atau jika anda mahu ia dipaparkan di bahagian atas senarai, anda mesti menghantarnya semula.

1

Navigasi ke e-mel dari Craigslist yang anda gunakan untuk menyelesaikan pengeposan asal anda dan klik pautan yang terdapat dalam e-mel ini.

2

Salin dan tampal tajuk dan teks iklan ke dokumen yang berasingan. Tidak ada butang "Repost" di Craigslist, jadi anda perlu membuat semula post tersebut dan kemudian menyiarkannya semula. Menyalin dan menampal teks dari ini menjimatkan masalah anda menulis semula siaran dari awal.

3

Klik butang "Hapus Pengeposan ini", kemudian klik butang "Padam" di halaman pengesahan. Ini akan memadamkan siaran anda.

4

Navigasi ke laman utama Craigslist dan buat iklan atau siaran baru.

5

Salin dan tampal tajuk dan keterangan dari catatan sebelumnya ke yang baru. Anda mungkin perlu mengisi maklumat lain, seperti alamat e-mel atau harga.

6

Ikuti arahan Craigslist untuk menghantar catatan baru ini. Prosesnya sama seperti ketika anda menghantar yang asal.