Lima Sebab untuk Memasukkan Syarikat di Luar Negara

Menggabungkan syarikat di luar pesisir bukan hanya untuk orang kaya lagi. Pemilik dan individu perniagaan kecil dapat melindungi aset mereka dan menikmati faedah cukai yang besar dengan memasukkan luar pesisir. Bidang kuasa gabungan mempunyai undang-undang privasi yang kuat untuk melindungi identiti dan transaksi kewangan anda. Keperluan pelaporan syarikat lebih lancar dan lebih murah berbanding syarikat domestik.

Perlindungan Aset

Menyenaraikan aset anda dengan nama syarikat luar pesisir menjadikan anda tidak boleh menilai. Oleh kerana anda tidak lagi memiliki aset, tiada apa yang dapat dirampas oleh pemiutang. Keputusan mahkamah sivil terhadap anda tidak boleh menyentuh aset milik syarikat. Syarikat boleh melaburkan aset tersebut dalam stok dan bon, memiliki harta tanah dan menyimpan logam berharga untuk memelihara dan menambah nilai dan memperoleh pendapatan. Untuk perlindungan aset tambahan, anda boleh meletakkan syarikat itu sebagai amanah luar pesisir.

Perlindungan Undang-Undang

Sekiranya berlaku tuntutan undang-undang, undang-undang negara tempat anda bergabung memberikan perlindungan. Bidang kuasa penggabungan tidak akan menghormati penghakiman sivil AS. Sekiranya pihak yang menuntut menuntut, dia mesti mengupah dan membayar peguam tempatan di negara penggabungan. Setelah mempertimbangkan kos dan bayaran pengacara dimuka bersama dengan biaya perjalanan untuk menghadiri sidang pengadilan wajib, pihak yang menuntut dapat memutuskan bahawa tindakan itu tidak sepadan.

Privasi

Di bawah undang-undang bidang kuasa yang digabungkan, maklumat pemilikan dan pemegang saham dirahsiakan. Nama pengarah penama disenaraikan dalam rekod pendaftaran. Akaun bank, kad kredit dan akaun pelaburan disenaraikan dalam nama syarikat. Pembayaran luar pesisir diterima oleh syarikat dan bil dibayar atas nama syarikat. Privasi anda dijamin melalui syarikat dan undang-undang privasi yang ketat.

Faedah Cukai

Sebagai warganegara AS, anda mesti menyatakan dan membayar cukai ke atas semua pendapatan anda. Oleh kerana syarikat luar negeri memiliki aset dan pendapatan apa pun, tidak ada nama anda untuk dilaporkan. Ini dapat menghasilkan penjimatan cukai yang besar untuk anda. Banyak wilayah perundangan menawarkan "penggabungan kasar" di mana pertumbuhan aset tidak dikenakan cukai atau dikenakan cukai pada kadar yang sangat rendah, memberikan anda pulangan yang jauh lebih baik daripada yang anda dapat di rumah.

Keperluan Pelaporan yang Mudah

Kecuali anda memutuskan untuk menjalankan perniagaan di dalam negara, keperluan pelaporan korporat anda akan dikurangkan dengan ketara. Sebilangan besar bidang kuasa menghendaki syarikat membayar yuran lesen tahunan rendah berbanding laporan tahunan dan yuran pendaftaran yang diperlukan. Syarikat tidak perlu mengemukakan penyata kewangan yang diaudit atau memfailkan dokumen kewangan dengan agensi pengawalseliaan.