Cara Menyesuaikan W-4 untuk Menyimpan Lebih Banyak Wang Anda

Pekerja yang ingin menyimpan lebih banyak wang dari gaji mereka harus mengurangkan jumlah wang yang diambil dari gaji mereka setiap tempoh untuk penahanan cukai pendapatan persekutuan. Bankrate melaporkan bahawa strategi terbaik adalah menyesuaikan pemotongan anda sehingga sesuai dengan jangkaan cukai yang dijangkakan. Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri memberi hak pembayar cukai untuk mengubah perincian pemotongan dengan mengemukakan Borang W-4 baru, yang juga dikenal sebagai Sijil Elaun Pemotongan Pekerja.

1

Kaji keadaan kewangan semasa anda untuk menentukan mengapa anda harus menyesuaikan W-4 anda untuk menyimpan lebih banyak wang. Salah satu sebab yang paling biasa adalah untuk mengelakkan wang ditahan daripada cek anda daripada yang diperlukan. Orang yang berada dalam situasi tersebut biasanya layak mendapat bayaran balik setelah mengemukakan penyata cukai mereka. Walau bagaimanapun, Bankrate melaporkan bahawa secara kewangan, lebih baik menyesuaikan penahanan anda untuk mengelakkan lebihan pembayaran. Orang lain menukar elaun penahanan mereka kerana pelbagai alasan, mulai dari perkahwinan atau perceraian. Orang yang bekerja melalui kesulitan kewangan sementara boleh mengurangkan jumlah yang ditahan sehingga mereka dapat menggunakan wang itu untuk perbelanjaan hidup. Mengkaji alasan anda untuk menyesuaikan penahanan anda dapat membantu anda menentukan seberapa besar potongan yang harus dibuat.

2

Baca maklumat mengenai rintangan gaji semasa anda untuk menentukan jumlah elaun penahanan semasa anda. Sehingga Julai 2011, elaun penahanan IRS antara 0 hingga 15, berdasarkan pendapatan. Menurunkan jumlah akan mengurangkan jumlah wang yang ditahan dari gaji anda. Semakin rendah bilangannya, semakin sedikit yang dikeluarkan.

3

Kurangkan jumlah wang yang diambil dari gaji anda untuk penahanan persekutuan dengan mengurangkan jumlah elaun. Pilihan lain, menurut Bankrate, adalah meminta sejumlah wang dikurangkan dari cek gaji anda setiap tempoh pembayaran. Lengkapkan ini dengan membandingkan jumlah yang kini ditolak dari cek anda. Kurangkan jumlah yang diambil dengan meminta jumlah yang ditetapkan lebih rendah daripada tahap semasa. Gunakan borang untuk menunjukkan jumlah yang anda mahu diambil dari gaji anda setiap tempoh pembayaran.

4

Kembalikan borang W-4 kepada majikan anda untuk diproses.