Cara Menulis Flier untuk Stylist untuk Menyewa Booth

Menjaga salon anda dengan warna hitam bermaksud memastikan setiap stan dan stesen stail tetap dipenuhi oleh penata perniagaan dan menjana pendapatan. Apabila anda mempunyai peluang untuk mengisi, merekrut pengeluar teratas dengan membuat risalah pemasaran yang menarik dan informatif yang memberi faedah menyewa ruang di salun anda.

Warna dan Reka Bentuk

Warna dan reka bentuk banyak menunjukkan kepada calon penata gaya bahawa salun anda moden dan bergaya. Jadikan brosur anda, serta semua bahan pemasaran salun anda, menarik secara visual. Gunakan logo syarikat anda, kertas berkualiti tinggi dan gambar berwarna untuk memberi gambaran kepada prospek bagaimana rupa dan suasana persekitaran salun anda. Sertakan maklumat hubungan seperti telefon, alamat, laman web dan pautan ke halaman media sosial.

Gambaran keseluruhan

Tulis gambaran umum salun anda yang merangkumi latar belakangnya, rata-rata lalu lintas kaki dan kemudahan harian. Sorot semua yang disertakan dengan penyewaan gerai, seperti bantuan penyambut tetamu, pengaturan janji temu dan sokongan telefon, akses ke peralatan, bekalan dan produk, dan apa sahaja keistimewaan yang terkenal di salun anda. Anda pada dasarnya menjual salun anda kepada calon penata gaya, jadi soroti segala-galanya mengenai lokasi anda yang menjadikannya tempat kerja yang menarik.

Faedah dan Faedah

Terangkan apa yang membezakan salun anda daripada persaingan anda. Fokus pada pengiklanan yang anda lakukan untuk mendatangkan pelanggan dan menjadikan stylist berjaya. Sekiranya anda menyediakan peluang pendidikan berterusan, sediakan apa-apa jenis faedah pekerja, atau pergi ke salon lain yang menyewa gerai, jelaskan faedahnya secara terperinci.

Statistik Kewangan

Senaraikan harga sewa gerai anda dan sertakan angka pendapatan harian rata-rata dari stylist anda yang ada. Lakukan dalam bentuk sebut harga dari penyewa semasa untuk mengesahkan maklumat yang anda berikan. Contohnya, termasuk gambar stylist yang tersenyum dengan petikan yang mengatakan, "Saya memperoleh enam angka setahun bekerja tiga hari seminggu," dapat menunjukkan potensi keuntungan kewangan menyewa gerai di salun anda .

Testimoni

Gunakan testimoni dari penata gaya untuk menyoroti nilai jualan utama anda. Contohnya, jika tumpuan anda adalah pada persekitaran yang mesra keluarga, minta stylist untuk mengucapkan beberapa kata mengenai perkara itu. Contohnya, "Waktu sangat fleksibel sehingga saya pulang untuk makan malam bersama keluarga setiap malam." Sekiranya anda ingin mempromosikan tempat berprofil tinggi, gunakan petikan seperti, "Pengiklanan salon mensasarkan pelanggan berpendapatan tinggi."