Kategori: Panduan

Cara Menjual Barangan Buatan Sendiri di Kedai Konsainan

Kedai konsainan memberi anda peluang untuk menjual barang dagangan anda, dengan pemilik kedai mengambil peratusan dari penjualan anda. Ini adalah kaedah yang menjimatkan untuk mendapatkan produk anda di hadapan khalayak pengguna tanpa perlu melabur dalam perbelanjaan overhed yang biasanya berkaitan dengan menjalankan perniagaan kecil.

Read More

Jenis Halaman Terbaik untuk Tempat Acara di Facebook

Facebook membolehkan perniagaan membuat halaman Facebook untuk berkomunikasi dengan pelanggan dan bakal pelanggan secara percuma. Semasa anda membuat atau mengedit halaman, anda dapat memilih pengelompokan dan kategori untuk mengoptimumkan halaman untuk jenis perniagaan khusus anda dan berhubung dengan pengguna Facebook yang tepat.

Read More

Pelan Tindakan untuk Keselamatan Pusat Jagaan Kanak-kanak

Anda perlu mempunyai rancangan tindakan untuk pusat jagaan kanak-kanak sebelum sesuatu berlaku. Agensi Pengurusan Kecemasan Persekutuan mengesyorkan agar anda menyelaraskan rancangan anda dengan agensi kebakaran, polis dan tindak balas kecemasan tempatan untuk memastikan rancangan anda mencukupi dan sesuai dengan prosedurnya.

Read More

Cara Membuat Gambar Menggunakan Lengkung Bezier di Illustrator

Pada awal inovasi Adobe PostScript, melukis karya seni bermaksud mengeluarkan serangkaian arahan teks untuk menentukan bentuk yang ingin anda cetak. Merasakan jarak antara pola pikir pengaturcara yang mendasari fungsi PostScript dan kepekaan kreatif yang akan mendorong pengguna untuk menarik, syarikat membuat ujung depan visual yang mengubah ilustrasi komputer menjadi Illustrator.

Read More

Cara Memulihkan Aplikasi Pramuat di iPad

Apabila anda menghidupkan iPad untuk pertama kalinya, anda melihat pilihan aplikasi asas, termasuk Mesej, Kalendar, Nota dan Peringatan. Aplikasi ini terikat secara kekal ke peranti, tetapi anda boleh menambahkan banyak aplikasi lain. Untuk mengembalikan iPad anda ke aplikasi asalnya, anda mesti menetapkannya semula, membuang semua bahan yang anda tambahkan ke tablet sejak pertama kali menggunakannya.

Read More

Penjelasan Kaedah Berbeza yang Digunakan untuk Mengukur Semangat Pekerja

Mengukur semangat pekerja dapat membantu organisasi anda menentukan masalah dan kebimbangan pekerja sebelum mereka meningkat menjadi masalah yang tidak dapat diselesaikan. Sampaikan kepada pekerja anda bahawa anda prihatin terhadap semangat dan tahap kepuasan kerja. Galakkan pekerja untuk bercakap dengan bebas mengenai kebimbangan mereka dan kongsi idea mereka mengenai cara-cara untuk menjaga semangat pekerja tinggi.

Read More

Cara Memindahkan Album Picasa ke iPicasso pada iPad

Sekiranya perniagaan anda menggunakan perkhidmatan Picasa dalam talian percuma Google untuk menyimpan dan berkongsi foto, anda boleh memindahkan album Picasa ke iPad anda dengan Myventics Uvento, sebuah aplikasi yang sebelumnya dikenali sebagai iPicasso. Sebagai contoh, jika anda telah mengambil beberapa gambar untuk katalog produk anda yang seterusnya, anda boleh memindahkannya ke iPad anda untuk meninjau gambar semasa dalam perjalanan.

Read More

Cara Membuat Senarai Surat Langsung

Apabila anda memutuskan untuk mempromosikan perniagaan kecil anda melalui surat terus, anda mempunyai dua pilihan: Sewa senarai atau bina perniagaan anda sendiri. Senarai yang disewa hanya boleh digunakan sekali, dan mahal. Sekiranya anda membina sendiri, anda boleh menggunakannya berulang kali, menambahnya, menyesuaikannya dan memantau seberapa baik ia membantu anda menyasarkan pelanggan.

Read More

10 Kemahiran Perkhidmatan Pelanggan Teratas untuk Penyelaras Acara

Acara khas dengan hiasannya yang menakjubkan dan program yang berjalan dengan lancar sebenarnya adalah hasil akhir dari banyak pekerjaan oleh profesional sejati. Penyelaras acara berbangga dengan penyampaian perkhidmatan pelanggan yang cemerlang dan acara yang lancar. Kemahiran teratas yang diperlukan untuk menyenangkan pelanggan dalam bidang ini merangkumi fokus terperinci pada perincian, sikap yang benar-benar menyenangkan, kemampuan untuk menahan tekanan dan keinginan semula jadi untuk memberikan perkhidmatan terbaik.

Read More

Cara Membalas Aduan Perkhidmatan Buruk di Restoran

Jalankan restoran lebih dari sebulan dan anda pasti akan mendengar keluhan pada waktu itu. Keluhan yang kerap berlaku dalam industri restoran tidak dapat dielakkan, kerana harapan pelanggan, keperibadian yang berbeza yang membentuk tenaga kerja anda dan fakta bahawa restoran boleh dibanjiri lalu lintas pada masa-masa.

Read More

Bagaimana Menjadi Pembekal Gear MMA

Membekalkan produk untuk industri seni mempertahankan diri boleh menguntungkan, terutamanya jika anda biasa dengan mereka yang terlibat dan telah bertanding dengan diri anda sendiri. Menjual peralatan dan barang-barang lain yang disesuaikan dengan nama pengeluar yang dikenali di arena MMA menarik minat pesaing dan penonton.

Read More

Cara Memulihkan Catatan Blog dari Sampah di WordPress

Kadang-kadang, untuk satu atau lain sebab, siaran di blog WordPress syarikat anda perlu dibuang atau dihapuskan dari laman web ini. Walaupun catatan WordPress yang dipadam tidak dapat dilihat oleh pengunjung, ia tetap tidak berubah dalam pangkalan data blog anda. Nasib baik, WordPress mengesan sebarang catatan yang anda sampah dan memberi jalan kepada pentadbir laman web atau pengarang siaran untuk memulihkannya dengan cepat tanpa perlu mengakses pangkalan data secara langsung.

Read More

Bagaimana saya membenarkan teks di Gmail?

Memastikan teks memformat teks untuk muncul dalam garis lurus di kedua-dua margin kiri dan kanan dalam dokumen. Gmail menawarkan pilihan penjajaran kiri, tengah dan kanan langsung dari tetingkap Mesej Tulis. Menyelaraskan mesej e-mel anda dalam Gmail memerlukan anda mengklik ikon pembenaran yang sesuai untuk memformat teks mesej e-mel anda.

Read More

Kesan Pengiklanan Sepanduk pada Pembelian Internet

Iklan sepanduk - juga disebut iklan paparan atau gambar - telah menjadi tempat di mana-mana dalam talian. Anda hampir tidak dapat mengunjungi laman web atau melakukan carian tanpa iklan sama ada bergulir melintasi atau muncul di skrin anda. Facebook dan Google adalah dua laman web yang memimpin dalam penggunaan iklan sepanduk.

Read More

Cara Mengatasi Masalah Pekerja Dengan Tempoh

Tujuan proses penguasaan pekerja adalah untuk memberi mereka rasa keselamatan pekerjaan tertentu, sehingga mereka tahu bahawa mereka tidak boleh dipecat atau melepaskan hasrat, seperti oleh bos atau rakan sekerja yang marah dengan vendetta. Walau bagaimanapun, proses ini kadang-kadang boleh menghalang kemampuan pengurus untuk menangani masalah - dan bahkan untuk mendisiplinkan - pekerja yang berpendapatan apabila perlu.

Read More

Pelan Keselamatan yang Baik untuk Kedai Runcit

Salah satu ancaman utama yang dihadapi kedai runcit adalah keselamatan. Polis mungkin hanya beberapa minit, tetapi minit boleh bermaksud kehilangan barang dagangan sekurang-kurangnya dan kehilangan nyawa sekiranya cubaan merompak berubah menjadi ganas. Penting untuk mempunyai rancangan yang baik untuk mencegah jenayah dan membantu menjaga keselamatan pekerja anda.

Read More

Adakah MediaMonkey akan Mengimport MP4 Saya?

MediaMonkey adalah program pengurusan media yang dirancang untuk mengatur koleksi fail video digital dan audio digital yang disimpan secara tempatan. Walaupun MediaMonkey menyokong banyak pilihan format audio digital, ia tidak sesuai dengan pelbagai format audio digital. Walaupun demikian, MP4 adalah satu format video digital yang serasi dengan MediaMonkey.

Read More

Aktiviti Tempat Kerja untuk Semangat

Meningkatkan semangat lebih daripada sekadar membuat pekerja senang. Semangat syarikat yang positif dapat mendorong peningkatan kecekapan dan peningkatan kadar pengekalan pekerja. Bagi perniagaan kecil, menjadwalkan aktiviti meningkatkan semangat tanpa anggaran yang besar dapat menjadi tugas yang menakutkan.

Read More

Cara Menghapus Pencetak dan Sifatnya

Bila-bila masa anda memasang pencetak ke komputer anda, sama ada pencetak desktop tempatan atau mesin fotokopi / pencetak / mesin faks di rangkaian perniagaan anda, ia akan muncul dalam senarai Peranti dan Pencetak anda. Sekiranya anda tidak lagi menggunakan pencetak tertentu, mesin dan sifatnya tetap tersenarai sehingga anda mengeluarkannya dari sistem anda.

Read More

Idea Hiburan Pameran Perdagangan

Industri pameran perdagangan mewakili $ 13 bilion aktiviti perniagaan di Amerika Syarikat pada tahun 2013, menurut IBISWorld, sebuah firma penyelidikan pemasaran. Mempersembahkan pameran dagang mungkin merupakan projek satu kali untuk pemilik perniagaan kecil, sementara syarikat lain mengkhususkan diri dalam persembahan pameran perdagangan.

Read More

Cara Mengesan Trend Inventori di Excel

Menjejaki tren inventori membantu anda menentukan kuantiti yang penting untuk kejayaan perniagaan anda: jumlah yang perlu dipesan untuk setiap produk anda. Sekiranya jumlah ini terlalu tinggi, wang tunai anda tidak perlu diikat; jika terlalu rendah, anda tidak dapat memenuhi permintaan pelanggan, yang mengakibatkan kehilangan pelanggan.

Read More

Isu Moral Pekerja

Moral tempat kerja yang baik adalah keadaan minda pekerja yang ditunjukkan melalui kerja keras, mesra, keyakinan dan disiplin, menurut artikel kepemimpinan organisasi 2007 oleh pelajar siswazah Roberts Wesleyan College, Nicole Fink. Pekerja dengan semangat rendah menanggung kos tenaga kerja Amerika sekitar $ 350 bilion setiap tahun melalui masalah yang berkaitan dengan kesihatan, kehilangan pekerjaan dan ketidakpuasan umum di tempat kerja, menurut artikel Fink.

Read More

Cara Mengurangkan Perbelanjaan Perniagaan

Mengurangkan perbelanjaan perniagaan bukan sekadar mengurangkan aliran keluar tunai tanpa pandang bulu. Untuk mengurangkan kos perniagaan tanpa memberi kesan negatif terhadap kemampuan anda untuk melayani keperluan pelanggan, penting untuk mengambil pendekatan yang bertimbang rasa dan metodis. Analisis dan sasarkan perbelanjaan khusus yang dapat dikurangkan, dan kenalpasti kecekapan yang menjadikan setiap dolar melangkah lebih jauh.

Read More

Cara Memasarkan Item Gabungan Tiket Besar

Beribu-ribu produk dijual dalam talian melalui ahli gabungan atau pegawai jualan yang ditugaskan. Harga bermula dari ebook yang boleh dimuat turun yang dijual dengan harga beberapa dolar hingga seminar yang dijual dengan harga ribuan dolar. Produk fizikal seperti televisyen definisi tinggi, perhiasan berlian, jam tangan halus dan juga gril barbeku kelas atas juga menjual melalui program afiliasi.

Read More

Analisis SWOT untuk Penjual Kereta

SWOT adalah singkatan kekuatan, kelemahan, peluang dan ancaman, dan mewakili kategori utama untuk jenis analisis perniagaan tertentu. Pengedar kereta menggunakannya untuk menentukan bagaimana harga mereka berbanding pesaing di pasaran tempatan mereka. Mereka juga menggunakan analisis SWOT untuk mendapatkan pinjaman, membezakan diri mereka dari pesaing utama, menetapkan objektif perniagaan, dan mengembangkan strategi pemasaran.

Read More

Cara Menjual Foto untuk Keuntungan

Pada papan iklan dan buku, brosur dan laporan tahunan, foto sangat diminati untuk pasaran masa kini. Ketuk pasar ini dengan menjual foto anda sebagai fotografi saham. Fotografi saham digital menawarkan cara yang menarik dan mudah diakses untuk mula menjana wang dengan foto anda.1Pilih agensi saham (Lihat Rujukan).

Read More

Apa yang Boleh Anda Lakukan untuk Mempromosikan Kurang Upaya Sebagai Bahagian Kepelbagaian Di Tempat Kerja?

Halangan pekerjaan bagi orang kurang upaya sangat mengejutkan, menurut The Campaign for Disability Employment, sebuah program yang dimulakan oleh Departemen Tenaga Kerja AS. Walaupun stereotaip dan mitos palsu masih ada, banyak pekerja berbakat dan berharga tidak dapat memperoleh pekerjaan yang memuaskan, menyakitkan komuniti perniagaan dan masyarakat secara keseluruhan.

Read More

Langkah-Langkah Yang Perlu Dilakukan Sebelum Menyapu BlackBerry Anda

Sekiranya BlackBerry anda berhenti berfungsi atau anda merancang untuk menjual peranti, anda mungkin ingin melakukan penghapusan keselamatan untuk menghapus semua yang ada di telefon. Sebelum membasmi telefon, anda harus membuat sandaran data dengan aplikasi BlackBerry Link. Aplikasi ini menyimpan data anda, termasuk dokumen perniagaan dan fail media, di komputer.

Read More

Bagaimana Mengira Titik Pecahan Menggunakan Margin Keuntungan Operasi

Titik pulang modal adalah jumlah penjualan yang mesti disedari oleh perniagaan untuk membayar semua kos tetapi tidak memperoleh keuntungan. Dengan menggunakan analisis impas, syarikat dapat mengira titik pulang modal ini dengan andaian pemboleh ubah yang berbeza. Salah satu pemboleh ubah yang digunakan oleh perniagaan dalam analisis impas adalah margin keuntungan.

Read More

Cara Memasukkan Projek Captivate 4 Ke dalam PowerPoint 2003

Anda boleh menggunakan Captivate 4, perisian pengarang e-pembelajaran dari Adobe, untuk membuat dan mengekalkan kandungan e-pembelajaran interaktif. Sekiranya anda ingin membuat persembahan PowerPoint 2003 yang kompleks dan menyertakan projek Captivate 4 anda, anda perlu memasukkannya sebagai objek Shockwave Flash.

Read More

Sumber Kewangan Perniagaan

Perniagaan kecil memerlukan pembiayaan kerana pelbagai alasan. Dari menghasilkan wang untuk memulakan perniagaan hingga memenuhi kebutuhan semasa masa sulit atau memperluas operasi perniagaan, terdapat pelbagai sumber kewangan perniagaan. Sebagai pemilik perniagaan kecil, anda harus mempertimbangkan sumber yang berbeza untuk pembiayaan perniagaan sebelum memilih yang sesuai untuk anda dan perniagaan anda.

Read More

Cara Belajar Organisasi Perniagaan

Mengetahui organisasi dan pengurusan perniagaan dapat membantu anda berinteraksi dengan rakan sekerja dan membantu anda memahami proses dan prosedur syarikat dengan lebih baik. Kemahiran dalam bidang ini bermanfaat tanpa mengira sama ada anda memiliki perniagaan atau bekerja untuk orang lain. Sekiranya anda memerlukan peningkatan kerjaya atau anda merancang untuk memulakan perniagaan anda sendiri, ini adalah masa yang tepat untuk belajar organisasi perniagaan.

Read More

Cara Memasang Penutup Pelindung yang Jelas untuk iPad

Filem pelindung yang jelas melindungi skrin iPad anda dari minyak dan calar. Sebilangan penutup pelindung melekat pada iPad anda dengan pelekat yang rendah, yang menahannya di tempat tanpa terlalu melekit. Filem lain menggunakan semburan lembap untuk membantu penutup pelindung anda melekat tanpa pelekat.

Read More

Potongan Cukai atas Perbelanjaan Makanan & Hiburan

Membelanjakan wang untuk perniagaan anda diperlukan untuk berjaya. Perbelanjaan biasa adalah makanan dan hiburan. Anda boleh mengadakan pertemuan perniagaan dengan pelanggan semasa makan tengah hari atau memesan penghantaran makanan untuk perjumpaan strategi pekerja. Apabila anda membelanjakan wang untuk makan dan hiburan, dan ia berkaitan secara langsung atau berkaitan dengan aktiviti perniagaan biasa dan perlu, anda boleh memotong sebahagian perbelanjaan pada penyata cukai pendapatan anda.

Read More

Teknik Pelaburan Pulangan

Return on Investment (ROI) adalah salah satu standard pengukuran yang lebih penting bagi perniagaan. ROI menunjukkan seberapa berkesan perniagaan menggunakan sumber tunai dan ekuiti. Perniagaan kecil dapat menggunakan ROI dengan cekap seperti syarikat Fortune 500. Kerana sumber daya yang biasanya terhad, syarikat kecil mungkin memperoleh lebih banyak keuntungan daripada mengukur ROI mereka.

Read More

Cara Memaksimumkan Penjualan Restoran Melalui Reka Bentuk Menu

Restoran yang memfokuskan untuk meningkatkan penjualan mereka tahu lebih banyak daripada melatih kakitangan menunggu untuk menjual barang di menu anda. Menu juga dapat memainkan peranan besar dalam meningkatkan penjualan. Menu papan tulis berguna untuk mempamerkan spesial, tetapi menu bercetak anda menawarkan yang paling berpotensi untuk mendorong penjualan lebih tinggi.

Read More

Apakah Keberlanjutan dan Bagaimana Ia Menjaga Persaingan Syarikat?

Organisasi lestari adalah organisasi yang mempertimbangkan kelestarian planet dan teknik pembuatan hijau. Syarikat yang mempertimbangkan pembuatan lestari mesti mengembangkan proses baru dan membeli peralatan yang mesra alam. Walaupun pembelian peralatan baru dan pengembangan proses mesra alam mungkin mempunyai biaya bagi organisasi, menjadi organisasi yang mampan dapat menurunkan biaya penawaran dan memanfaatkan pasar tambahan untuk produk jadi.

Read More

Apakah Jenis Insurans Perniagaan yang Saya Perlu?

Insurans perniagaan melindungi perniagaan anda dan mengurangkan risikonya. Bagaimanapun, liputannya berbeza-beza mengikut perniagaan, jadi anda dapat menggunakan kebijakan perniagaan rakan anda untuk mengenal pasti liputan yang diperlukan oleh perniagaan anda. Untuk mengenal pasti jenis insurans perniagaan yang diperlukan oleh perniagaan anda, anda mesti mempertimbangkan beberapa faktor.

Read More

Hak & Tanggungjawab Pekerja dalam Pembinaan

Menurut Jabatan Tenaga Kerja AS, industri pembinaan adalah salah satu sumber pekerjaan terbesar di negara ini, dengan kira-kira 7.2 juta pekerja. Walaupun merupakan sumber pekerjaan yang signifikan, pekerja binaan menghadapi keadaan berbahaya di tempat kerja mereka. Hak dan tanggungjawab pekerja binaan sebahagian besarnya berkaitan dengan standard keselamatan dan kesihatan untuk mengurangkan bahaya di tempat kerja.

Read More

Idea Perniagaan Kecil Tinggal di Rumah

Lelaki dan wanita mempunyai banyak pilihan untuk peluang perniagaan di rumah. Kuncinya ialah memilih produk atau perkhidmatan yang menarik minat anda. Mungkin anda mempunyai hobi atau kemahiran yang boleh anda ubah menjadi perniagaan di rumah. Walau bagaimanapun, anda perlu mempertimbangkan kos permulaan.

Read More

Cara Memasarkan Produk Anda ke Kedai Roti

Mengendalikan perniagaan kedai roti di rumah dapat membantu anda memperoleh keuntungan dari hobi peribadi, tetapi mencari pelanggan untuk membeli produk anda memerlukan usaha tambahan. Mencari tempat perniagaan yang akan menjual produk roti anda memastikan bahawa barang bakar anda akan dibeli oleh orang lain.

Read More

Mengapa Papan Pemuka WordPress Hilang Format?

Mungkin sukar atau mustahil untuk menavigasi papan pemuka WordPress anda jika formatnya dikeluarkan. Pautan dan kandungan lain tidak akan muncul di tempat yang anda harapkan. Begitu juga, jika WordPress memformat dari catatan anda, anda akan mengalami kekecewaan kerana anda mahu mereka muncul dengan cara tertentu.

Read More

Cara Memasang Aplikasi Android Tanpa Tandatangan

Setiap aplikasi Android yang terdapat di Android Market telah ditandatangani oleh pembangun dengan sijil digital. Seperti sistem operasi iPhone iOS, peranti Android menghalang pemasangan aplikasi yang tidak ditandatangani yang berasal dari sumber yang tidak diketahui atau tidak rasmi. Tidak seperti iPhone, anda boleh mengubah tetapan ini tanpa mengubah peranti anda dan memasang aplikasi apa pun, walaupun memasang aplikasi dari sumber yang tidak diketahui dapat membuka sistem operasi dan telefon atau tablet anda untuk risiko keselamatan dan pencurian data peribadi.

Read More

Perbezaan Antara Pemilikan Tunggal & Bebas

Di permukaan, mungkin tidak ada banyak perbezaan antara pemilik tunggal dan pekerja bebas. Pemilik tunggal membayar cukai dengan cara yang serupa dengan pekerja bebas, tetapi perbezaannya mulai bertambah apabila pemilik tunggal memilih untuk mengambil pekerja dan mula mewujudkan lokasi perniagaan rasmi.

Read More

Cara Mengembangkan Perniagaan Dengan Membantu Organisasi Bukan Untung

Untuk membina pertumbuhan perniagaan anda, beberapa pilihan dapat membuahkan hasil serta bermitra dengan organisasi bukan untung tempatan. Banyak pemilik perniagaan kecil dan pertengahan menyedari bahawa membuat usaha koperasi dengan badan amal, gereja, atau organisasi nirlaba lain meningkatkan kehendak pengguna, kesedaran jenama, dan imej syarikat.

Read More

Cara Menukar Minggu Kerja Pekerja yang Bergaji

Berurusan dengan pekerja yang bergaji memerlukan pemahaman yang mendalam mengenai peraturan yang berkaitan dengan jenis pekerja ini. Mereka berbeza dengan pekerja setiap jam, terutama ketika datang ke jam mereka bekerja setiap minggu. Apabila anda menukar minggu kerja pekerja yang bergaji, pertimbangkan jumlah jam yang anda rancangkan untuk menugaskannya setiap minggu dan bagaimana perubahan itu berkaitan dengan tanggungjawab kerjanya.

Read More

Peranan Pengauditan Dalaman dalam Tadbir Urus Korporat

Tadbir urus korporat boleh didefinisikan sebagai pengawasan terhadap dasar, prosedur dan amalan syarikat. Pengawasan ini membantu memastikan perniagaan dijalankan untuk kepentingan terbaik syarikat dan pemegang sahamnya. Proses mengurus tadbir urus korporat biasanya dikendalikan oleh lembaga pengarah.

Read More

Bolehkah Saya Mendapatkan Lesen Perniagaan Semasa Menerima Pengangguran?

Walaupun peraturan dan undang-undang pengangguran berbeza dari satu negeri ke negara lain, banyak negeri memerlukan penerima tunjangan pengangguran untuk mendaftar dengan Perkhidmatan Pekerjaan Negeri untuk mendapatkan bantuan dalam mencari pekerjaan baru. Walau bagaimanapun, beberapa negeri memberikan bantuan pekerjaan sendiri yang membolehkan orang yang menerima faedah pengangguran untuk melewatkan pencarian pekerjaan dan meluangkan masa mereka untuk memulakan perniagaan kecil.

Read More

Cara Memulakan Perniagaan Sewa Pakaian Formal Bergerak

Memulakan perniagaan penyewaan pakaian formal mudah alih membolehkan anda memberikan pakaian rasmi kepada mereka yang terlalu sibuk untuk berhenti di kedai sewa. Anda boleh menghantar tuksedo dan gaun terus kepada pelanggan dan menyediakan jahitan di tempat untuk memastikan kesesuaian. Dengan menyediakan perkhidmatan dari pintu ke pintu, layanan pelanggan yang berkualiti dan pelbagai pakaian formal yang bergaya dan klasik, anda dapat membina asas pelanggan setia yang stabil.

Read More

Pemakaian Undang-Undang Pekerjaan

Terdapat banyak undang-undang pekerjaan di Amerika Syarikat. Contohnya, Tajuk VII Akta Hak Sivil 1964 melarang diskriminasi berdasarkan bangsa, asal kebangsaan, jantina atau agama. Orang kurang upaya Amerika dilindungi oleh Akta Orang Kurang Upaya Amerika (ADA), dan orang Amerika lebih dari 40 mempunyai perlindungan dari diskriminasi oleh Akta Diskriminasi Umur dalam Pekerjaan (ADEA).

Read More

Cara Membuat Tweet Saya Melalui Telefon bimbit Saya

Twitter menawarkan perkhidmatan mudah alih yang membolehkan pengguna di seluruh dunia memposting tweet dan menerima balasan di telefon mereka. Perkhidmatan ini menggunakan kemampuan SMS telefon anda yang ada dan tidak dikenakan biaya kepada pengguna, kecuali untuk sebarang bayaran pesanan teks yang dikenakan oleh pembawa anda.

Read More

Memulakan Perniagaan Bimbingan Anda Sendiri

Ibu bapa yang prihatin terhadap prestasi akademik anak mereka boleh meminta pertolongan tambahan dalam bentuk tutor swasta. Tutor juga boleh diambil bekerja oleh ibu bapa yang memilih persekolahan di rumah untuk anak-anak mereka. Sekiranya anda memiliki latar belakang pengajaran atau mempunyai kepakaran dalam bidang mata pelajaran tertentu, menjadi tutor adalah cara untuk anda memulakan perniagaan kecil anda sendiri.

Read More

Walkie-Talkies yang Digunakan dalam Industri Perhotelan

Walkie-talkie telah wujud sejak Perang Dunia II, tetapi teknologi gaya lama dapat digunakan dalam industri perhotelan. Pada dasarnya radio dua arah dengan watt rendah, alat ini membolehkan pekerja mengikuti keperluan pelanggan dan masalah khas yang mungkin timbul. Dan tidak seperti telefon bimbit, penyelia boleh menggunakan walkie-talkie untuk menyiarkan maklumat kepada seluruh kru pada satu masa.

Read More

Petua mengenai Kepelbagaian Budaya di Tempat Kerja

Percubaan keanekaragaman budaya di tempat kerja telah disambut dengan tinjauan yang beragam, menurut AdminSecret.com. Bagi pemilik perniagaan kecil, kepelbagaian mungkin bermaksud hanya menggaji segelintir pekerja dari pelbagai latar belakang budaya. Namun, kerana sifat tenaga kerja perniagaan kecil yang sangat saling bergantung, sangat penting bahawa kepelbagaian dilaksanakan dengan jayanya.

Read More

Cara Memulakan Perniagaan Vendor Hot Dog Cart

Sekiranya anda menikmati aktiviti luar dan berjumpa dengan orang baru, perniagaan penjual hot dog mungkin merupakan usaha yang tepat untuk anda. Faedah ini mungkin kelihatan seperti anda dapat menjana wang di jalan mudah, tetapi ada beberapa perkara penting yang harus anda pertimbangkan terlebih dahulu.

Read More

Bagaimana WPA Menutup Jurang Keselamatan Wi-Fi?

Rangkaian melalui Wi-Fi secara semula jadi kurang selamat daripada rangkaian melalui kabel Ethernet. Kerana Wi-Fi melibatkan transmisi radio, dan kerana biasanya lebih mudah memanfaatkan transmisi radio daripada transmisi kabel, rangkaian Wi-Fi memerlukan jenis keselamatannya sendiri untuk mengatasi jurang keselamatan.

Read More

Dasar-dasar Kurang Upaya Kakitangan

Dasar-dasar ketidakpatuhan bertujuan untuk mengatur tingkah laku pekerja. Namun, jika mereka menyekat cara pekerja berkomunikasi dengan penyelia mereka, mereka mungkin mempunyai akibat yang tidak diingini, seperti keraguan di kalangan pekerja dan penyelia yang terlalu bersemangat mengkritik pekerja hanya dengan cadangan bahawa mereka tidak mematuhi perintah kerja.

Read More

Apakah Perniagaan yang Baik untuk Dimulakan Hari Ini?

Cabaran yang dihadapi oleh ramai usahawan adalah menentukan peluang perniagaan mana yang tepat untuk mereka. Memilih perniagaan yang tepat boleh merangkumi menilai keadaan ekonomi semasa serta peluang untuk pertumbuhan masa depan. Pada tahun 2010, sebilangan jenis perniagaan kelihatan menjanjikan buat masa ini dan mungkin masa depan.

Read More

Apa Yang Boleh Dilakukan Pengurus Gaji Sekiranya Seseorang Menolak Nyatakan Status Perkahwinannya di Borang W-4?

Sebagai pengurus gaji perniagaan kecil, tugas anda adalah mengurus jabatan anda supaya semua pekerja dibayar dengan tepat dan tepat waktu. Pemprosesan gaji merangkumi pemotongan cukai pendapatan persekutuan dari gaji pekerja berdasarkan maklumat dalam borang W-4 mereka. Sekiranya pekerja tidak memasukkan status pemfailannya pada borang, anda mesti menahan mengikut keperluan Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri.

Read More

Kehilangan Hasil Kerana Pembajakan

Pembajakan adalah masalah sebenar bagi banyak perniagaan. Walaupun angka dalam skala global dapat mengejutkan, angka tersebut juga sama dengan kerugian nyata bagi perniagaan kecil yang menjual produk yang bersaing dengan versi cetak rompak. Sama ada anda berniaga menjual muzik rakaman atau pakaian berjenama, penjualan anda dipengaruhi oleh persaingan dari produk haram dan, kadang-kadang, oleh persaingan dari penyelesaian undang-undang hingga pembajakan.

Read More

Cara Memulihkan Buku Pantas yang Dihapus dari Tong Kitar Semula

Banyak maklumat kewangan yang berharga disimpan dalam folder QuickBooks anda. Sekiranya anda tidak sengaja menghapus keseluruhan folder QuickBooks atau hanya beberapa fail yang terdapat di dalam folder QuickBooks, anda berisiko kehilangan data perniagaan penting. Anda boleh memulihkan data dengan memulihkan folder atau fail QuickBooks yang dihapus.

Read More

Hak Milik Tunggal untuk Butik Fesyen

Menjalankan butik fesyen dengan sendirinya bermaksud anda dapat membuat keputusan dengan cepat, tanpa perlu menerimanya oleh rakan niaga atau pengurus lain. Sebagai pemilik tunggal, anda dapat menanggapi trend fesyen secepat yang berlaku dan mengubah inventori dan strategi pemasaran anda dengan mudah untuk menjadi lebih menguntungkan.

Read More

Melumpuhkan Offload pada VMNic di VMware

Pelbagai jenama dan konfigurasi kad antara muka rangkaian mesin maya, atau VMNics, diketahui menyebabkan kesalahan berulang berulang sehingga memperlambat kapasiti pemprosesan CPU. Tiga kemungkinan penyelesaian untuk pengaliran pengiraan ini adalah: ganti VMNic, nyahpasang fungsi pemunggahan VMNic di kernel sistem operasi atau lumpuhkan keupayaan pemunggahan VMNic dalam pengurus peranti pada setiap VM yang menunjukkan gejala pemunggahan berulang.

Read More

Kepentingan Menangani Tekanan Organisasi

Tekanan organisasi, menurut Pertubuhan Kesihatan Sedunia, disebabkan oleh reka bentuk pekerjaan yang buruk, pengurusan yang tidak memuaskan dan kurangnya sokongan pekerja. Ramalan tekanan organisasi atau pekerjaan boleh menjadi sangat serius. Menangani penyebab tekanan organisasi dapat mengurangkan ketidakhadiran, meningkatkan semangat pekerja dan mengurangkan kemerosotan di tempat kerja.

Read More

Adakah Syarikat Bersekutu Dilindungi oleh Polisi Liabiliti?

Polisi liabiliti adalah polisi insurans perniagaan yang memberikan perlindungan bagi setiap kerosakan yang disebabkan oleh operasi perniagaan. Setiap polisi liabiliti berbeza, bergantung kepada penanggung insurans, penanggung insurans, dan undang-undang negeri yang berkaitan. Secara amnya, polisi liabiliti tidak secara automatik merangkumi semua perniagaan berkaitan yang diinsuranskan.

Read More

Apa Ringkasan Pasar yang Baik untuk Bar Sukan?

Ringkasan pasaran menerangkan peluang bar sukan anda untuk berjaya sebagai sebahagian daripada rancangan perniagaan penuh anda. Sebelum membuat pelaburan masa dan wang untuk membuka bar sukan, anda mesti memahami seberapa besar pasaran berpotensi, pasaran sasaran terbaik anda dalam pasaran tersebut dan berapa banyak persaingan yang anda hadapi.

Read More

Adakah Moral di Tempat Kerja Menyusahkan Perniagaan?

Semangat adalah bahan yang tidak dapat dilihat yang membantu mendorong perniagaan ke tahap yang baru atau menjatuhkannya ke tahap yang baru. Semangat boleh dan akan memberi kesan negatif di tempat kerja, dan akan terus merosakkan sehingga pemilik perniagaan melangkah untuk membalikkan masalah yang dihadapi.

Read More

Menyunting Tumblr Layout di Dreamweaver

Tumblr membolehkan akses ke HTML mentah blog Tumblr anda, dan itu bermakna anda boleh menggunakan program penyuntingan HTML untuk membuat perubahan jika anda inginkan. Namun, kerana HTML Tumblr yang dapat anda sesuaikan membuat tema umum yang kemudian diterapkan pada konten khusus anda, fitur pratonton Dreamweaver tidak akan berfungsi dengan baik.

Read More

Bagaimana Pesaing Bersaing Diposisikan di Pasar?

Penentuan kedudukan adalah ringkasan cara syarikat menginginkan khalayak sasarannya melihat produk, jenama dan reputasi korporatnya, menurut perunding jenama, Brandeo. Memahami bagaimana pesaing pesaing anda diposisikan di pasaran membantu anda memperbaiki strategi perniagaan anda sendiri sehingga anda dapat mengatasi ancaman persaingan dan memperkuatkan kedudukan anda sendiri.

Read More

Perbezaan Antara Tanggungjawab Pihak Berpesta dan Acara Berbayar

Sekiranya anda mengadakan pesta peribadi untuk pekerja atau mengadakan acara berbayar untuk mempromosikan syarikat anda, anda mungkin bertanggungjawab atas apa-apa yang salah. Dari kecederaan, hingga gangguan seksual hingga kebakaran, anda dan perniagaan anda mungkin menghadapi kerosakan. Perbezaan utama antara pihak swasta dan acara berbayar adalah bahawa tanggungjawab anda lebih besar untuk yang terakhir.

Read More

Cara Menguji Pengetahuan Komputer

Semasa mengisi jawatan, anda ingin memastikan pemohon yang anda wawancara bersedia untuk pekerjaan itu. Pemohon kadangkala menyebutkan resume mereka agar kelihatan seperti mereka mempunyai lebih banyak pengalaman atau pengetahuan daripada yang sebenarnya mereka lakukan. Sekiranya anda ingin memastikan calon pekerja mempunyai pengetahuan komputer yang cukup untuk merangkul jawatan tersebut, uji pemohon yang anda pilih untuk proses temu duga.

Read More

Kesan Perakaunan Akruan

Perakaunan akruan digunakan oleh perniagaan yang mematuhi prinsip perakaunan yang diterima umum, atau GAAP. Dengan asas perakaunan akruan, peristiwa perniagaan dan urus niaga dicatat ke buku syarikat pada masa ia berlaku, menghasilkan penyata kewangan yang lebih dipercayai dan konsisten daripada asas perakaunan tunai, yang mencatat transaksi pada saat tunai ditukar.

Read More

Kelemahan IPO Dengan Perniagaan Kecil

Menjual stok anda kepada umum dalam penawaran awam awal boleh membawa cukup wang untuk melunaskan liabiliti atau mendorong pengembangan. Hype sekitar IPO yang dinanti-nantikan dapat membuat banyak publisiti syarikat anda. Anda juga dapat menggunakannya untuk meraih keuntungan dari kepemilikan saham anda sendiri.

Read More

Industri Pengeluaran Kopi

Menurut laporan National Coffee Association of National Coffee Drinking Trends untuk tahun 2010, lebih daripada separuh orang dewasa Amerika kerap minum kopi, dan rata-rata minuman Amerika 3.1 cawan sehari. Oleh itu, tidak hairanlah bahawa firma penyelidikan pasaran IBISWorld meramalkan pertumbuhan pendapatan yang berterusan untuk industri pengeluaran kopi AS.

Read More

Persijilan Microsoft MCT

Program Microsoft Certified Trainer memberi peluang kepada profesional IT di lebih dari 150 negara untuk menjadi sebahagian daripada sekumpulan kecil pengajar kelas dan e-learning berlesen, pembentang persidangan, perunding pembelajaran dan pemimpin kumpulan pengguna untuk teknologi dan produk Microsoft.

Read More

Berapakah Jumlah Penyediaan Inventori pada Neraca Gabungan Akhir Tahun?

Kadang kala inventori bertukar tangan antara syarikat. Lembaran imbangan gabungan yang diselesaikan pada akhir tahun memberikan perniagaan dengan gambaran penuh mengenai pelbagai transaksi inventori antara syarikat yang telah mereka buat. Dalam beberapa kes, inventori boleh dibawa dari satu tahun ke tahun berikutnya dan mesti dipertanggungjawabkan juga.

Read More

Apa Maknanya Ketika Syarikat Menurunkan Volume?

Perniagaan kecil anda akan mengalami puncak dan lembah dari segi jumlah penjualan. Membangunkan mata yang arif untuk membezakan antara penurunan kelantangan yang perlu anda fikirkan berbanding yang hanya sementara adalah mustahak. Walaupun kecerdasan ini tetap menjadi seni seperti sains, anda dapat menyedari keadaan yang perlu diperhatikan ketika anda memantau penurunan jumlah penjualan.

Read More

Berpasangan Jauh dengan iPad

IPad mewakili cara mudah alih baru untuk menggunakan komputer, tetapi memerlukan sedikit usaha untuk digunakan sebagai peranti penyimpanan atau tablet penulisan. Dengan menggunakan Bluetooth, anda dapat memasangkan iPad dari jarak jauh dengan peranti seperti papan kekunci dan alat dengar untuk menaip dengan lebih selesa atau menggunakan fon kepala bebas tangan untuk mendengarkan muzik.

Read More

Apa itu Pertubuhan Borong?

Syarikat borong memainkan peranan penting dalam industri runcit. Mereka menyediakan penjual runcit dengan produk yang dibeli dan dijual kepada orang ramai. Menurut Biro Banci Amerika Syarikat, sebuah syarikat borong adalah syarikat yang membeli produk, dan bukannya mengeluarkannya. Produk-produk ini kemudian ditandakan dan dijual kepada pelanggan atau pelanggan syarikat.

Read More

Cara Menubuhkan Perniagaan Perkahwinan

Pada tahun 2009 terdapat lebih daripada 2 juta perkahwinan. Kos purata untuk setiap perkahwinan adalah $ 30,000, yang bermaksud perkahwinan adalah pasaran $ 72 bilion, menurut Persatuan Pengantin Amerika. Menubuhkan perniagaan perkahwinan memberi anda peluang untuk mendapatkan sepotong kek itu. Perkahwinan adalah majlis yang menggembirakan.

Read More

Cara Mengira Keuntungan di Rumah Berbilang Keluarga

Bangunan rumah atau pangsapuri pelbagai keluarga mempunyai beberapa unit kediaman. Penyewa membayar sewa kepada tuan tanah atau pemilik yang menjaga dan menguruskan harta tanah. Seorang pemilik boleh memperoleh keuntungan dengan mengumpulkan lebih banyak pendapatan sewa daripada yang dibayarkannya dalam perbelanjaan mengurus dalam satu tempoh atau dengan menjual harta itu lebih dari yang dibelinya.

Read More

Perbezaan Antara Perancangan Strategik & Reka Bentuk Organisasi

Perancangan strategik dan reka bentuk organisasi adalah dua konsep yang berbeza, tetapi kedua-duanya ada kaitannya dengan meletakkan asas untuk membina perniagaan yang berjaya. Kedua-duanya adalah rancangan formal yang dilaksanakan pada tahap awal pertumbuhan bisnis, dan keduanya dapat dinilai kembali dan dirancang kembali pada tahap selanjutnya.

Read More

Apakah Kesan Kedudukan Produk Terhadap Pengguna?

Anda boleh menggunakan kedudukan produk untuk mempengaruhi pendapat pengguna mengenai produk atau jenama anda. Imej mental pengguna yang dihasilkan memberi kesan terhadap keputusan pembelian. Kedudukan produk anda harus sesuai dengan ciri-ciri produk dan persembahannya di pasaran agar berkesan. Sekiranya inisiatif penentuan kedudukan dan pemasaran produk anda tidak saling menyokong, anda mungkin mengelirukan pelanggan anda dan kehilangan penjualan.

Read More

Cara Menghapus Semua Sel yang Tidak Dilindungi dalam Hamparan Excel

Melindungi sel dalam spreadsheet Microsoft Office Excel 2010 adalah idea yang baik kerana ia membolehkan orang lain melihat spreadsheet tetapi menghalangnya daripada mengubah data dan formula anda. Sel yang dilindungi dan tidak dilindungi kelihatan sama dalam spreadsheet. Untuk menghapus semua sel yang tidak dilindungi, anda mesti memilih semuanya sekaligus, yang dapat dilakukan dengan mudah dengan menggunakan fitur Cari dan Ganti.

Read More

Bagaimana Wi-Fi Berfungsi Tanpa Router?

Piawaian Wi-Fi mengikuti cadangan yang diterbitkan oleh Institut Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik. Sejak awal, IEEE membuat syarat bahawa rangkaian Wi-Fi dapat berfungsi tanpa router atau suis. Konfigurasi yang merangkumi perkakasan rangkaian dipanggil mod infrastruktur. Rangkaian Wi-Fi yang beroperasi tanpa penghala berfungsi dalam mod "ad hoc".

Read More

Surat Susulan untuk Permintaan Pembiayaan

Sama ada anda memohon pinjaman perniagaan kecil, geran atau peluang dana lain, surat susulan tepat pada masanya yang tepat dapat menunjukkan inisiatif dan memberi peluang kepada perniagaan kecil anda untuk mengulangi kekuatannya. Dengan sedikit usaha, ini dapat meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan dana untuk perniagaan kecil anda.

Read More

Apa Masalah Yang Terdapat Dengan Mesin Faks?

Dengan syarikat yang menjalankan lebih banyak perniagaan melalui e-mel, mesin faks telah menjadi peninggalan di pejabat. Digunakan untuk memudahkan proses menghantar sehelai kertas (atau beberapa keping) dari satu tempat ke tempat lain, mesin berfungsi menggunakan talian telefon dan elektrik. Walaupun mesin faks mungkin dilengkapi dengan langkah-langkah keselamatan seperti kod log masuk, melumpuhkan cetakan resit dan keupayaan untuk mematikan penyimpanan rekod, ciri-ciri ini tidak standard, terutama pada mesin yang lama atau tidak mahal.

Read More

Margin Kasar Peruncitan Sihat

Lebih besar tidak semestinya lebih baik ketika datang ke margin kasar perniagaan runcit. Strategi syarikat jangka panjang yang merangkumi potensi pertumbuhan mungkin mendapat keuntungan dari margin rendah awal pada barang. Peruncit bebas harus melihat bukan hanya angka pendapatan kasar mereka tetapi margin mereka untuk membuat keputusan strategik mengenai harga dan pilihan inventori.

Read More

Bagaimana Membandingkan Petikan Insurans Hayat Pelbagai Jangka Masa

Insurans nyawa dirancang untuk menyediakan untuk orang yang anda sayangi sekiranya anda meninggal dunia. Insurans hayat berjangka umumnya lebih murah daripada insurans seumur hidup, tetapi hanya akan membayar faedah kematian sekiranya anda mati dalam jangka masa polisi. Polisi jangka hayat berbeza dalam premium, liputan, jangka masa dan kebaharuan.

Read More

Cara Melaporkan Pendapatan

Individu yang bekerja sendiri mesti melaporkan pendapatan mereka sendiri kepada Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri kerana tidak ada majikan yang mengendalikan dokumen ini. Menurut IRS, sesiapa yang menghasilkan lebih dari $ 400 dalam satu tahun cukai bertanggungjawab untuk pelaporan pendapatannya sendiri.

Read More

Bagaimana Mencari Kerja Temp dalam Perniagaan Muzik

Ketika gaya jatuh dari popularitas dan penjualan album merosot, beberapa pemuzik mungkin terpaksa mencari pekerjaan sementara untuk meletakkan makanan di atas meja. Tetapi mencari pekerjaan yang tidak mengikut jalan kerjaya anda mungkin sukar. Untuk mencari pekerjaan temp dalam perniagaan muzik, anda harus membuat rangkaian, menggunakan kemahiran anda dalam situasi baru dan mempelbagaikan.

Read More

NP-FH Vs. NP-FP

Rangkaian produk Sony yang pelbagai merangkumi TV, konsol permainan, komputer, peralatan audio dan barisan camcorder Handycam yang telah lama berjalan. Beberapa model dalam perekam video Handycam kelas pengguna kompak, pengguna menggunakan pek bateri lithium-ion yang boleh ditanggalkan dan boleh dicas semula dalam siri NP-FH dan NP-FP Sony.

Read More

Cara Mendaftar Permohonan Dengan Tandatangan Digital

Menandatangani aplikasi secara elektronik menghilangkan keperluan untuk mencetak, menandatangani dan menghantar salinan kertas. Sebilangan besar penonton PDF membolehkan anda menambahkan tandatangan digital ke dokumen dengan menaip nama anda atau memotret tulisan tangan anda. Program-program ini menyulitkan tandatangan anda untuk mencegah penipuan dan memberi jaminan kepada penerima bahawa anda menandatangani aplikasi tersebut.

Read More

Undang-undang Mengenai LLC

Struktur perniagaan syarikat dengan tanggungan terhad memberi kelonggaran kepada pemilik perniagaan, perlindungan serupa yang diberikan di bawah struktur korporat dan kaedah operasi dan percukaian struktur perkongsian. Struktur LLC dibuat dan diatur oleh undang-undang negeri. Setiap negeri mempunyai variasi undang-undangnya sendiri yang mengatur pembentukan dan operasi LLC dalam bidang kuasanya.

Read More

Membungkam Samsung Galaxy S4

Apabila anda ingin mengelakkan gangguan tepat pada masanya dari Samsung Galaxy S4, anda mempunyai beberapa pilihan untuk mematikan nada dering dan bunyi pemberitahuan lain. Selain fungsi mod bisu dan getaran asas yang terdapat di kebanyakan telefon pintar, Galaxy juga mempunyai kemampuan untuk mematikan suara dengan gerakan dan gerak isyarat yang sederhana.

Read More